Skip to main content

OLDALÁRNYÉKOLÓK

ZIPSCREEN

Rendkívül hatékonyan árnyékolnak, a gyönyörű kialakításuknak köszönhetően a pergolarendszerek egyedi díszítőelemei.

A ZIPSCREENEK távirányítóval vagy az okosotthon vezérlőegységgel konfigurált kompatibilis okostelefonnal/táblagéppel vezérelhetők. Lehetőség van arra is, hogy az árnyékolóinkat csoportokba állítsuk, és beépített akadályérzékelő érzékelőkkel ellátott motorokat használjunk.

Mindemellett az alumínium kiegészítők nagyon széles színválasztékát kínáljuk, porfestés lehetőségével bármilyen RAL színben.

Termékeink esztétikai benyomását a világ legjobb gyártóinak kiváló minőségű szövetei is erősítik, széles színválasztékban. A Fabrics kollekció több mint 100 színből áll, különböző áttetszőségi faktorral: 0%, 1%, 3%, 4%, 5%, 10%, 14% fényáteresztéssel, ezen kívül a Crystal átlátszó fóliák is elérhetők opcióként.

blank

ELTOLHATÓ ZSALUGÁTEREK

Az alumínium zsalugáterek funkcionális és egyben stílusos elemei egy terasznak, erkélynek vagy loggiának.
A redőnyök alumíniumból készülnek, de sok más szín mellett faszerű felülettel is festhetők. Ennek köszönhetően a klasszikus megjelenésű faelemek benyomását érjük el, amelyek azonban nem igényelnek időigényes karbantartást, mint a hagyományos fa paravánok.
A panelek lamellákkal vannak felszerelve, amelyek a dőlésszögük beállításának köszönhetően biztosítják a napfény szabályozását. A panelek két részre osztása lehetővé teszi a védett terület számunkra különösen fontos részének megvilágítását.
A redőnyök tolórendszerrel vannak felszerelve, amelyeknek köszönhetően a napfény intenzitása szabályozható.

blank