Skip to main content

NAPELLENZŐ

a hasznos és dekoratív kiegészítő

A napellenzők hasznos megoldásai a családi házak teraszainak, társasházi lakások erkélyeinek vagy vendéglátó- és szállodaipari létesítmények kerthelyiségeinek árnyékolására.

Különböző típusai igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez.

Napellenzőink különösen erős fémszerkezettel, minőségi ponyvából készülnek.

Amennyiben a friss levegőt nyitott ablak mellett kívánja élvezni, ehhez a legideálisabb megoldást kínáljuk Önnek!

blank
blank
blank
blank

A zsalúzia a reluxák kültéri változatai. Mozgatásuk az épület belsejéből történik, a lamellák felhúzására és forgatására hajtókaros vagy motoros megoldást kínálunk. A zsalúzia alkatrészei az időjárási viszontagságoknak ellenállnak. A napsugarak a nagy üvegfelületeken keresztül rendkívül gyorsan felmelegítik a belső tereket. Belső árnyékolókkal hatékonyan nem védekezhetünk a napsugarak melegítő hatása ellen, a megoldást a külső árnyékolók jelenthetik. A külső árnyékolók hatékonyan visszaverik a napsugarakat, illetve az árnyékoló mögötti légáramlat hűti az üvegfelületet.

A zsalúzia peremezett lamella merevségét a szélek alakos peremezésével, felületének alakra profilozásával fokozzuk. A peremezésnek köszönhetően a lamellák szélállósága megnő, így akár nagyobb szélességű árnyékolók készítésére is alkalmasak. A motoros zsalúzia szél, fény, esőérzékelőkkel vezérelhetők. Nagyobb épületek esetén épületvezérlési rendszerrel a fűtési és hűtési költségek jelentősen csökkenthetők.

A peremezett lamellák kialakítása az alak függvényében lehet „C”, „S”, vagy „Z”.

A lamellák felületei lakozottak, VSR színsor alapján választhatóak. A VSR színsor megfelelői beazonosíthatóak a RAL színmintában. Egyedi RAL szín igénylése esetén, a lamellák átszinterezhetőek, de ebben az esetben kérje szakembereink véleményét!

Zsalúziához rendelhető extra felszerelések

  • rádió vezérlés
  • szélérzékelő
  • napfény érzékelő
  • intelligens épületvezérlés